1000 bollar i luften samtidigt – me like!

Äntligen helg och första arbetsveckan efter semestern är avklarad. Men vilken jävla vecka det varit, har haft hur mycket som helst att ta igen när det gäller pappersarbete. Högarna har varit enorma och nu äntligen börjar jag se ett ljus i mörkret så att säga. Jag hoppas att veckorna som kommer nu ska bli kanonbra, veckan började inte så bra nämligen. Min ena dator på jobbet ville inte alls vara med. Den tvärstrejkade och jag kunde inte skriva ut riktiga fraktsedlar. Fick istället skriva en massa för hand och då snackar vi massor.

I veckan var träffade jag två kunder till mitt företag. Den ena angående ett webbprojekt som jag jobbar med och den andra ville ha hjälp med framställande av grafisk material inför en kommande tidning. Ska under söndagskvällen sitta och slita med webbprojektet så att det kan bli färdigt innan den 1 juni.

Sambon och jag har beställt två små ursöta kaninungar till våra kids. Vi ska hämta dom under kommande veckan. Men först väntar vi på vår kaninbur som ska levereras i början av veckan som kommer. När den kommer ska jag bygga upp en liten utegård åt dom i form av kompostgaller så att de kan röra sig både inne i buren och ute. Kidsen här hemma de längtar efter att få gå med dom i koppel.

Här hemma håller jag annars på med mitt ”lilla” projekt. Altanprojektet. Väntar fortfarande på bygglovet som jag hoppas kommer i slutet av veckan. Fram till dess håller jag på att riva den gamla altanen, och det var fan inte lätt. 100 spik och långa skruv i varje regel och sen ska vi inte prata om golvet. Här gäller det att bli förbannad och slita sönder varje trall. Ska ju lägga nytt golv över hela altanen som blir 50 kvm. 24kvm inglasad och 26kvm öppen yta. Ser framemot att få komma igång. Självkart kommer jag att skriva om byggprojektet när jag väl kommer igång med detta.

Men innan jag kan göra det så måste skattepengarna komma. Altanen räknar jag med gå på runt 30 000 kronor vilket är en hel del för min del. Sen ska det byggas en ny kompost och nytt staket då jag måste riva detta när vi kör in med grävmaskiner på tomten under kommande vecka.

Nej, dags att göra något vettigt…!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.