«

»

Maj 08

Vuxenpoäng – Kanske?

Imorse samlade jag nog en jäkla massa vuxenpoäng eller pensionärspoäng. Men det var det värt alla gånger. Va jag skriver om var att vi hela familjen gick på en tipsrunda kombinerad med bingorunda i korpens regi här nere i Nybro. Det var 12 frågor och rundan va denna gången på 2,7 km och underbart väder ute. Så detta va verkligen nice! Tyvärr va väl inte frågorna direkt anpassade för mig denna gången då alla frågor handlade om Astma och Allergi och jag är inte riktigt hemma i de kretsarna, men jag tror det gick bra iallafall. Barnen dom hade sin egna bingobricka där dom skulle kryssa i det föremålet som bilden visade vid varje frågeformulär. Josefine vann faktiskt ett litet pris och sonen blev väldigt sur över detta.

Tyvärr finns inget sådant i Trosa kommun annars hade jag gärna gått sådana promenader titt som tätt. Det är ett bra sätt att få ut en valros på promenad *ler* och med tanke på att jag testade en applikation på facebook som meddelade att jag skulle väga 52kg istället för de 67kg jag väger idag. Jaja…

[ad code=2]

Idag har jag suttit på WP-Supports svenska forum (WP = WordPress, det verktyget jag använder till min blogg!) för att försöka hitta ett plugins till min sida. Jag behöver få tag på en databas som man kan koppla mot wordpress är länka in i WP där jag som administratör kan skriva in saker som sedan besökaren antingen kan söka efter eller välja ett datum och lista allt som sker under det datumet. Då jag inte är någon programmerare så är jag beredd att betala för ett sådant PHP-script….

Imorgon (måndag) är det min sista dag på pappaledigheten, då har vi tänkt åka upp till IKEA, JULA och Bauhaus för att kolla på lampor och andra trädgårdssaker. Vi fick lite inspiration igår när vi var hos sambons bror och flickvän.