«

»

Nov 19

Världens tråkigaste månad !

Snacka om att november måste vara den tråkigaste månaden under hela året. Det är bara grått, grått och åter grått. Sen regnar och blåser det också en hel del. Det gör inte saken bättre. Nej tacka vet jag april till augusti. Det är månader som jag gillar skarpt.. Snön är borta, solen tittar fram och det är förhoppningsvis inte så blött och grått?

Nackdelen med mig när det är grått väder ute, är att jag blir så satans trött. Det spelar lixsom ingen roll om jag sover fyra eller 10 timmar. Jag är konstant trött. Sen att jag jobbar mycket just nu gör väl heller inte saken bättre….

Jag har fortfarande problem med sambons dator. Jag vete fan va det är för fel och de på bredbandsbolaget vet inte heller vad det kan vara för fel. Just nu har jag fått igång nätet igen på hennes dator men frågan är hur länge till kommer det att funka?


Annons – texten fortsätter under annonsenIgår skickade jag in det sista tryckmaterialet till Print24. Fick besked att det inte var några som helst problem med ordrarna. Däremot måste jag byta leveransadress på något sätt på dessa, då UPS som levererar godset inte kan sköta sitt jobb. Jag har vid varje tillfälle fått personligen hämtat ut varorna hos dom uppe i Stockholm. Det har varit allt från att de inte hittat till adressen, glömt leverera godset på utsatt tid osv. Denna gången ska godset gå till mitt jobb och nu hoppas jag att dom kan tänka sig att leverera godset dit utan diskussioner.