«

»

Dec 14

VAB dag

Shit va skönt det va att få sova ut en vardagsmorgon. Sambons väckarklocka ringde runt 06.30 -tiden själv tänkte jag inte alls gå upp då. Samma sak med barnen som är sjuka. Klockan 09 imorse då behagade Jossan att vilja gå upp, själv konstaterade jag och Jonathan att det var väldigt tidigt. Men efter på tryckningar så gick vi också upp.

Först lite frukost, men barnen va inte sugna. Mest törstiga. Man vill ju inte äta när man är sjuk, vet av egen erfarenhet.


Annons – texten fortsätter under annonsenUnder dagen har barnen lekt en hel del. Bobbycar och motorcykeln har gått varm här hemma. Även tvn gick varm under en tid. Själv blev jag sittandes framför datorn och fixade lite med Huddingerevyns sida medans barnen lekte. Äntligen har jag fått iordning på biljettbokningen, så från idag kan man boka biljetter online 🙂 Gjorde också ett stort utskick till alla som bokade biljetter online till förra årets revy och önskade dom en god jul och pushade på för den kommande revyn.

Ikväll ska jag se Svenska-Hjältar galan på TV4. Tycker det verkar vara en vettig grej. Svenska folket som gjort något får pris. Det ska man fan ha! Hade någon räddat mig eller gjort något för mig när jag blivit utsatt för något skulle den få veta det, det kan jag lova…..