Trött och sliten? Jo för f*n!

*pust* första dagen denna arbetsveckan har lidit mot sitt slut. Själv är jag trött som en gnu då min son, Jonathan, höll mig vaken fram till tolv inatt och med tanke på att min mobil sedan väkte mig fyra timmar senare så lär det bli en relativt tidig kväll. Som tur är så kräver inte jag så många timmars sömn 🙂

Det märks att julledigheterna är över för denna gången. Helt plötsligt så var det trafikstockning på essingen igen, som vanligt. Det är nästan så att man har saknat detta under ett par veckors tid. Men idag fick jag köra i 20 km genom eugenia tunneln vid 15-tiden och då vet man att de flesta har börjat jobba igen.

Psst! Du glömmer väl inte bort att besöka mina barns blogg. Sambon har blivit riktigt duktig på att uppdatera den igen. Efter ett par veckors stiltje. Sen vill jag också slå ett slag för Huddingerevyns blogg som Eli har hand om.

Apropå revyer så är det mest sånt i min skalle nu förtiden. Kanske inte så konstigt när man är revyartist och älskar att se på revyer. Sambon och jag ska avverka följande i år; Gnestarevyn, Eskilstunarevyn, Botkyrkarevyn och Årstarevyn. Hade velat se fler, men tyvärr så räcker inte tiden till….. Men i vår kommer det en massa revy DVD:er som jag ska kolla på alltid kul att se hur andra gör sina revyer. (om fyra dagar skulle Trosarevyn haft premiär!)


Annons – texten fortsätter under annonsenAuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.