Så mycket bättre kan inte bli bättre!

Under den här delen av året så lever jag med revyer. Det vill säga att 90% av all min tanke verksamhet går till just revy och då Huddingerevyn. Jag lägger ner åtskilliga timmar helt ideellt på att fixa med hemsidor, foldrar, programblad, affischer, PR, styrelsemöten. Därtill tillkommer under början av januari till mars repetitioner tre dagar i veckan för att sedan i mars månad köra 14 föreställningar inför ett par tusen personer. Jo, jag älskar detta livet. Den ända nackdelen är att min familj och mitt hus blir lidande under denna perioden tyvärr. Men min sambo är van, hon har levt med mig under sex års tid och vet hur mycket jag älskar revyandet.

Idag så var jag inne på TkJs blogg och läste om detta med sidor i facebook. Självklart så sitter jag på facebook varje dag, jag som hade bestämt mig för att aldrig fastna i facebookträsket. Nåväl på facebook finns även revyn. En av våra ensemlemedlemmar skriver också i en revyblogg och idag kunde man läsa på Tommys blogg hur man sammankopplar dessa två sidor med varandra så att det genererar mer besökare. Inte helt fel! Så idag fixade jag till detta och förhoppningsvis så ska det fungera utan problem. Har inte er förening en sida på nätet så skaffa det. Läs på TkJs blogg hur man går till väga.

Ikväll satt jag och sambon och kollade på TV4as underbara program ”Så mycket bättre…” och efter att ha sett kvällens avsnitt ville vi se de två första avsnitten vi missade. Gick in på TV4play men där kunde man inte finna dessa äldre avsnitt. Som tur är så finns det torrentsidor på nätet där man kunde hämta hem dessa avsnitt på. Tycker det är bedrövligt av TV4 att plocka bort sina program efter 1 vecka. Det skapar ju bara ful-nedladdningar som man inte vill ha.

När väl avsnitten skulle sättas igång. Fick jag ingen bild på tvn utan bara ljud. In på google och googla fram lite information om felet. Jo, codecs kunde det vara. Konstigt nog så har jag kunnat se program och filmer i flera år på detta sätt och mig veterligen har jag inte ändrat eller tagit bort någon codecs. Men nu funkade inga filmer heller. Tillslut lyckades jag med hjälp av DivX Plus player få igång bilden på datorn. Men mitt gamla braiga filmprogram VLC vill inte fungera. Skumt som bara den! Ska försöka lokalisera mera under veckan som kommer. Har också mer och mer blivit sugen på att installera Windows 7 på min dator. Men lite rädd för ALLT arbete som det skulle medföra med att installera alla program som jag använder mig av. Plus att jag måste se till så att mailen i Thunderbird inte försvinner. Nog om detta nu!

Imorgon eller idag söndag, åker jag och revygänget iväg till Knivsta för att där titta på deras revy. Då Thomas i vår ensemble medverkar i deras revy i år. Ska bli riktigt kul att se dom och han agera på scenen.

Nej nu är klockan 01 på natten och gammal som jag är, 34 år, orkar jag inte vara uppe så här sent. Utan nu blir det till att gå och lägga mig. Mina barn vill ha en pappa som tyvärr ska vakna tidigt på helgerna *grrr*


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.