Råkade köra in i en personbil idag!

Sista dagen denna arbetsvecka och vad händer då? Jo, när jag har lossat godset på ett ställe inne i Stockholm City och ska åka därifrån (lastzonen ligger på en trång gata) så råkar jag trycka in sidan på en personbil med min lastbil. Det kändes inte alls kul. Faktiskt kändes det helt fördjävligt. Jag tog personbilen med överhänget på lastbilen. Dvs bakärslet där liften sitter tog bilen. Det blev en rejäl intryckt buckla på den fina bilen. Detta är väldigt lätt hänt inne i stan där det är trångt om utrymme och där vi ska med stora lastbilar försöka ta oss fram i trafiken. Nåväl, det blev att gå ut och skriva en lapp och sätta på bilen och vänta på att ägaren skulle höra av sig, vilket han inte gjort ännu…..

Ikväll har jag påbörjat lite layoutarbete med Huddingereyns affisch. Jag har gjort tre förslag som jag sedan har mailat över till Eli, vår bloggansvarige som också va på marknadsföringsmötet som jag missade. Sen har vi bollat mailen fram och tillbaka så att vi ska försöka hitta den ultimata affischen i Huddinge. Just nu ligger chockrosa bakgrund på affischen och gul/röd bakgrund bäst till… Ska försöka sätta mig och finslipa lite mer på affischen. I år har vi lite mer tid att leka med layouten fram och tillbaka för att hitta den vi vill ha….

En av alla fördelar med internet är att man kan se äldre tv-program. Ett av mina favoritprogram är sedan tidigare Körslaget och eftersom det går samtidigt som Här är ditt liv, så får man välja. I lördags valde jag Här är ditt liv.. så nu ikväll har vi kopplat in datorn i tvn och sedan gått in på TV4play och kollat på detta avsnitt. Shit va bra dom va! Jag har faktiskt svårt att bestämma mig vilka som va bäst, men jag gillade Team Pontare och Team Stefan. Team Olas lag va jag inte så förtjust i. Men det va nog mycket om att det va en helt okänd låt och som jag inte tyckte passade in i hans Manskör.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

1 reply to Råkade köra in i en personbil idag!

  1. Stor lastbil? Hmmm… Har för mig att du satt i nån liten dinketoybil igår, så uppenbarligen var det bara skit bakom ratten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.