Jan 01

Nytt år med många nya projekt

Ja så har nyårsafton passerats och det blev en väldigt trevlig sådan tillsammans med sambons släkt. God mat och dryck, mycket prat, fyrverkerier och julklappar!

Eftersom vi inte firade jul hos svärföräldrarna så tog vi allt på nyårsafton istället. Barnen fick en massa julklappar allt från BobbyCar, släp till Bobbycar, fotbollsspel, kläder, pengar, dockor, hästar och böcker. Själva fick vi en sladdlös borrmaskin (modell dyr sådan!) sedan en ny brödrost, pengar osv. Kalas saker alltså!

Nytt år betyder också nya projekt…. Jag har bestämt mig för följande;

  • KEYBOARDEN – ska lära mig spela på min keyboard och ta lektioner på något sätt. Letar efter en musiklärare som är villig på kvällstid. Kul och spännande ska det bli iallafall.
  • REVYER – Nu den 7:e januari börjar repetitionerna av årets Huddingerevyn ”Handsprit & Skrattsalva!” som har premiär den 5:e mars i Huddinge. Missa inte denna föreställning. 15 års jubileumet kommer att märkas vill jag lova. När det gäller Trosarevyn så är det INTE omöjligt att den kommer tillbaka 2011. Allt beror på hur mycket tid jag har och om jag får några aktörer och samarbetspartners. Många har hört av sig och vill att jag ska fortsätta med detta. Det finns ett sug hos mig med vill jag erkänna…  
  • IT-PROJEKT – TrosaInfo är mitt senaste IT-projekt som jag kommer att satsa helhjärtat på. Det ska bli en lokal portal med nyheter, lediga jobb, lunchguide mm…
  • HEMMET – måla om det vita i hallen, ny belysning ute, fixa klart den nya gräsmattan, häcken ska fixas,  måla om huset utvändigt, lägga in nytt golv & göra om sovrummet och vardagsrummet, eventuellt bygga om altanen. Sen finns det en massa småprojekt som dyker upp hela tiden….