Ny sajt: TROSAINFO.SE

Så har ytterliggare en dag med sjuka barn gått till sin ända och nu sover dom som sötast. Jossan har haft relativt hög feber idag så gnälligheten har funnits mellan varven. Jonathan är mest förkyld där näsan rinner, annars ingen feber på honom.

Snön vräker ner som aldrig för här ute på landet och visst är det fint. Men jag hatar skiten som pest. Det är kallt, halt och man måste ha mängder med kläder på sig. Jag är jävligt tacksam för att inte arbetat idag. Snön yr och man försöker dra burar – det låter inget kul, men det är ett faktum – jag kommer bli utsatt för detta inom de närmsta dagarna.

Idag har jag äntligen fått delvis klart min nya sajt, www.TROSAINFO.se. Gå gärna in och kolla på den sajten. Visst det är en hel del kvar att göra, men det känns faktiskt lite kul att jag kunnat komma så här långt iallafall. Nu ska vi bara se om det blir något mer med denna eller om det var ett lekprojekt…. Jag hoppas kunna fortsätta och arbeta med denna sajten och att den växer. Men allt beror också på om besökarna hittar den? Nu ska jag iordningställa nästa projekt som jag hoppas bli klar med under december månad.


Annons – texten fortsätter under annonsenSitter också och försöker klura ut om jag kan koppla ihop Paypal med Huddingerevyns biljettbokning på något sätt, så att besökarna kan få välja om de vill betala sina biljetter med exempelvis VISA kort och liknande. Men det är inte så jäkla lätt. Speciellt inte iom att vi spelar fler dagar, har olika priser oså. Men jag ska grunna lite till på om det kan vara värt att försöka få till eller inte.76525

Nu ikväll ska jag lägga mig framför tvn och kolla på DVDn ”The Bäst of Dag-Otto”. Ja alltså bevbäaren som inte kan säga R som brukar hålla till nere i Falkenberg under somrarna. Jag bara avgudar honom, han är ju så grymt skön.

73459Igår fick jag hem filmen Wallander – Skytten. Verkar vara en riktigt bra Wallander film. Ska försöka hinna och se den till helgen hade jag tänkt mig.

”En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död.”

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.