Okt 14

Nu flyttar jag till Thailand!

Är det verkligen sant? Kommer vintern redan? Enligt tidningarna (Expressen, Aftonbladet) så kommer det att bli Ishavskyla i helgen. Det låter ju helt otroligt! Vi är inne i mitten av oktober månad och redan nu diskuteras det vinter. Jag blir knäpp…. Jag vill inte ha snö och kyla nu. Snälla SMHI kan ni inte vänta med detta skitväder till den 23 december och sedan låta det sitta i till den 2 januari. Då skulle jag vara mer nöjd.

Nu när jag tänker på vinter och snö så ser jag bara bekymmer framför mig med svårlossade ställen, där kunderna inte har plogat sin varumottagning, halka på vägarna så att man inte kommer varken fram eller bakåt. Nej jag är ingen vinterälskare – det har jag aldrig varit. Nu packar jag min väska och flyttar till Thailand där är det iallafall ingen SNÖ eller vinter att tala om. Okej, för lite regn men det gör mig inte så mycket…. Resan? Jag sticker så fort jag kan och har råd….

Igår köpte jag ytterliggare en domän via Loopia. Jag och min vän och kollega Juri ska starta upp ett webbföretag där vi kommer att erbjuda exempelvis revyer och småteatrar att använda sig av tjänsten kortbetalning. Mer om detta kommer inom kort. Men vi båda tror på grejen. Det blir liksom ett bokningssystem al´a e-handel typ. Det finns inte så många sådana på marknaden och vi tror inte det ska vara några problem att slå sig in på den marknaden faktiskt. Däremot är inte systemuppbyggandet det lättaste, men där har vi en duktig programmerare som kommer att fixa detta själv ska jag hålla mig till marknadsföring och sälj.

Ikväll ska jag sätta mig och gå igenom alla våra kommande Mystery Shoppers uppdrag. Vi har bokat på oss flera stycken och senast idag ringde dom och frågade om jag kunde ta och göra några till uppdrag. Synd bara att man inte blir miljonär på detta….