Min blogg måste bli rysk!

Satt nu ikväll och kollade in lite statistik för min blogg. Jag använder mig av StatPress, vilket jag anser är det bästa statistik programmet till WordPress. Så nu vet ni det. Det som jag närmast kollade va webbläsare, vart ni kommer ifrån och vad ni ville helst läsa om.

Följande fick jag fram;

Operativsystem

Här kunde jag snabbt konstatera att Windows XP fortfarande är det operativsystemet som är vanligast hos er läsare. Därefter kommer Vista och sedan Windows 7. Så Microsoft har lite att arbeta med om dom ska få alla att gå över till Windows 7 nu.Webbläsare

Den vanligast webbläsaren är Internet Explorer 8 och det är ju bra att ni har uppgraderat er på den fronten. Däremot är det lite läskigt att se att några fortfarande sitter med Exporer 5. Ni borde nog ladda hem senaste versionen så att ni kan se allt. Själv använder jag mig av Firefox 3 och Chrome och här ser man att just Firefox har tagit stora marknadsandelar från Explorer medans Googles webbläsare inte är så stark ännu hos mina läsare. Kul är att se att Safari och Netscape används. Netscape körde jag med under 90-talet när Internet började bli populärt och det bara fanns Netscape och Explorer.

Besökare från länder
När jag tittar på vart ni kommer ifrån så undrar jag hur jag ska gå tillväga. Den största delen av besökarna kommer ifrån Sverige och det glädjer mig, då jag är helt kass på engelska men på plats nummer två kommer ryssarna. Va fan gör ni på min sida? Ni kan väl inte förstå någonting av det jag skriver eller går ni in under google translate? *nyfiken* får väl fundera på att skriva bloggen på hälften svenska och hälften på google ryska från och med imorgon.

En annan sak som jag funderar på är varför skattemyndigheten besöker min sida så ofta? Du är hjärtligt välkommen som läsare, inget ont om det men är det av privat bruk eller för att luska upp om ni kan sköntaxera mig för mina google annonser (då kan jag berätta att dom inte har gett mig någon stor inkomst ännu under 1000-lappen iallafall!)

Vad vill många läsa om?
Ni som kommer in på sidan via exempelvis google har antingen sökt på Polisradio eller lay-z-spa anläggningen som jag har. Så från och med nu kommer jag att varje dag bara skriva om dessa saker. Nej skämt o sido, många har sökt på mitt namn och revyer. Så det är lite kul.

Nog med fakta!


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.