Många bollar i luften just nu!

Jag är en sådan där person som gärna drar igång femton projekt på en gång, vissa blir klara andra hinns inte med och några läggs ner efter ett tag. För mig handlar livet mycket om att våga satsa och testa. Jag har verkligen gjort mycket i mitt liv som nog inte många i min egen ålder har gjort och det är jag stolt över. Exempelvis dragit igång en egen revy, haft en amatörteater, varit ordförande i politiskt ungdomsförbund, haft stor roll i ICAs filmer osv osv.. Men ibland kan det helt enkelt bli för mycket…. Tiden är knapp och detta är något jag fått erfara flera gånger.

Jag har en familj som jag gärna vill ta hand om så mycket som möjligt, jag har ett jobb som jag stortrivs på och där timmarna lätt blir alldeles för många (vilket jag gärna vill!), därutöver så är jag städansvarig på barnens dagis, sitter i styrelsen där också, sitter i styrelsen för Huddingerevyn, ska agera i den revy samt är med i marknadsföringsgruppen. Inte nog med detta så skriver jag bloggen, håller på med två nya stora IT-projekt samt har en hel del andra saker i mitt huvud som jag vill genomföra. Huset det ska vi heller inte glömma. Här finns massor att göra om man vill, som tur är så är det inget som är i panik just nu. Men listan som jag har ska bokas av innan jag fyller 40 år iallafall. *S*


Annons – texten fortsätter under annonsenSå jo jag har för mycket nu. Men jag ska verkligen försöka klara av allt. Varför skriver jag det här på bloggen då? Jo, många undrar va jag gör nu förtiden och hur jag får mina dagar att gå 🙂 Nu har ni fått svar på dessa frågor. Men som sagt jag klagar inte. Jag kunde likväl suttit i ett hörn och inte gjort ett skit….

Nej nu är klockan massor igen och klockan ringer som alltid tidigt på morgonen eller natten som vissa skulle uttryckt det. Fördelen med att sitta uppe så här på kvällen är att man får en del gjort, framförallt vid datorn (som att betala räkningar, uppdatera blogg etc.)

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.