Kusin Vitamin Bloggar

Ängtligen helg! Helg för mig innebär koppla av och få vila upp sig inför kommande arbetsvecka. Mina arbetsveckor innan jul kommer bli grymma (misstänker jag!). Men jag ska inte klaga, jag har ett jobb att gå till och jag trivs jävligt bra.

I torsdags var jag på julbord på Tullgarns Värdshus tillsammans med den övriga styrelsen och personalen på barnens dagis. Det är ett föräldrakooperativ. Jäkligt god mat och en väldigt trevlig kväll därute på slottet.

Idag har vi varit uppe i Huddinge för att stå på julmarknaden och göra reklam för Huddingerevyn. Vi sålde en hel del lotter och delade ut foldrar om den kommande revyn. Biljetterna till 2010 års revy släpps i mitten av december. Har också fixat så att vi finns med under LIS (Lokalrevyer i Sveriges) förstasida nu med vår affisch. I torsdags hade ensemblen träff men jag kunde ju inte gå. Nästa gång vi ses är den 7 januari och då är det hårdhandskarna som gäller. Den 5:e mars har vi premiär och tiden dit går snabbt. X2000 typ!


Annons – texten fortsätter under annonsenVia facebook har jag skrivit att jag bloggar och idag fick jag ett inlägg från min kusin vitamin från Gotland eller Norge tydligen numera, Lisen eller Louise som hon heter. Jag bodde hemma hos dom under mitt år på Gotland för cirka 17 år sedan. Sen har vi inte haft så mycket kontakt tyvärr. Men nu kan jag följa henne och hennes mage via bloggen. Fan va kul! Jag blev skitglad helt enkelt!

Nej nu väntar Johan Falk på tv med den senaste filmen.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.