Nov 10

Krediten fanns i mina papper! De ska bort!

Jäklar vilket strul vi har med det trådlösa internetet på sambons dator. Det vill sig inte alls. Har under ett par dagars tid suttit cirka 20 minuter varje gång för att komma fram till Bredbandsbolagets support då jag vill ha hjälp med problemet. Varje gång hjälper dom mig för stunden. Vi lägger in en ny kanal manuellt och då kommer sambon ut på nätet med sin dator en liten stund, typ ett dygn, sedan så slocknar internetet och hon är bara uppkopplad lokalt. På min bärbara finns det inga struligheter alls. Undrar om det har något med att hon kör Vista och jag XP? Ska försöka få iordning den. Funderar om det är fel på trålösa nätverkskortet, men då borde hon inte kunna surfa överhuvudtaget, eller har jag fel? Kanske en omformatering skulle hjälpa? som sagt det det är inte lätt. Tacka vet jag glada 80-talet med Commodore datorerna (C64) och 90-talet då jag hade AMiGA datorer. Men även i början med 95, 98, Millenium osv. det va lättare än dagens Vista och Windows 7.


Annons – texten fortsätter under annonsenIdag fick jag mitt nya schema på ICA. Nytt schema betyder bla. nya butiker och det är både på gott och ont. På de gamla butikerna hade man blivit polare med varumottagarna och visste precis hur dom ville ha det. Nu ska man börja på ny kula igen. Men det går snabbt. Tyvärr har jag fått några riktigt jäkla pissbutiker att leverera till. Alltså det är inte butikerna utan deras lastintag som suger ap-balle. Bla ICA Fridhemsplan, Stockholm. Måste tillhöra en av de sämsta varuintagen som finns bla alla ICA butiker. Brant nedförsbacke med en kurva i mitten och i slutet av backen finns en hiss där man ska köra in burarna som väger allt från 100kg upp till 800 kg. Idag hade jag 30 stycken sådana burar snacka om att det va tungt att hålla emot dessa i nedförsbacken mot hissen! 

Idag fick jag hem papper från MinUC.se. Hade beställt uppgifter på mig eftersom jag vill se hur UCn på mig ser ut. Jäklar vilken chock jag fick! Här finns det saker som jag inte alls kände till. Blir till att ringa runt till olika företag och be dom ta bort kredit. För även om du handlade på kredit hos dom för 10 år sedan så finns den krediten kvar och när du sedan ska handla eller låna till något så kan detta sätta sig i käpparna då bankerna ser att du har kredit hos det företaget som du hade glömt bort att du hade. Själv kan jag nämna att jag har åtta krediter hos Ikanobank och Resurs på totalt cirka 55 000 som jag inte alls kände till. *grrr*