«

»

Maj 04

Köpte domänen framför kommunen?

Jag bor sedan fyra år tillbaka i ett litet samhälle utanför Trosa som heter Västerljung. Det är ett samhälle som har ungefär 600 invånare, en skola, två förskolor, blomsterbutik men inga mataffärer. Jag trivs jättebra här ute och det blir bättre och bättre för varje år då man lär känna lite folk. Fortfarande kan det vara ensamt ibland, umgås inte med några direkt, men som sagt jag har lärt känna mig hemma här iallafall.

Något som jag retat mig på är att Västerljung inte får den publicitet som detta lilla samhälle borde ha. Visst kommunen skriver om den ibland, men det finns lixsom inget mer. Därför gjorde jag en sida för Västerljung för tre år sedan under domänen vasterljung.net. Tyvärr orkade jag inte driva den vidare och arbetet med att bygga upp den blev för krånglig.

För någon vecka sedan fick jag nys om att vasterljung.se skulle bli ledig. Satt och väntade och samma tid som den blev ”fri” på marknaden högg jag den som en kobra. Så idag är jag ägare till denna domänen, tror den tillhörde kommunen innan. Nåväl. Nu är min tanke att bygga upp något klokt på denna adress. Men jag vet inte riktigt ännu…. Men något ska det iallafall bli av denna gången och numera bygger jag ALLA mina sidor med wordpress, vilket underlättar väldigt mycket.

[ad code=2]

Idag passade jag på att gå igenom förrådet. Fyfan va mycket bråte det stod därute. Fyllde hela min bil med skräp som jag körde till tippen. Ska senare försöka ta och gå igenom alla lådor och lägga saker som ska säljas på bakluckeloppis på ett ställe och det vi ska behålla på ett annat ställe. Efter denna rensning ska det fan gå att gå in i förrådet utan att behöva trampa på saker.