Sep 16

Jag twittrar som en fågel numera!

Igår när jag la mig så låg jag och läste i blogg-guiden. En tiding som en gammal kompis har skrivit, Tommy K Johansson. I tidningen hittade jag massor med tips och trix till bloggen som jag absolut inte tänkt på tidigare, eller rättare sagt skitigt i tidigare… Somnade iallafall gott igår och imorse när vi vaknade satte jag mig framför datorn och fixade med detta.

Blandannat så har jag lagt in så att du kan kommentera i bloggen, jag har lagt in adsense, så nu ska jag bli mångmiljonär (skattar gott! – nej skämt o sidå. Ingen klickar väl på en google annons?) sen imorse började jag att twittra. Alla andra gör ju det så jag va tvungen att börja jag med.. Inte för att jag vet varför man ska göra det, men iallafall. Nu är tanken att jag ska kunna skriva kortare inlägg som kommer att synas till höger om bloggen. Blir att jag uppdaterar när jag jobbar, perfekt på rasten eller när jag väntar på att få lasta/lossa gods.

Igår fick jag hem den senaste Wallanderfilmen. Cellisten. Så nu är det väl tänkt att sambon och jag ska se den någon kväll. Men först måste vi titta klart på en gammal tv-serie som jag fått hem, Goltuppen. Vi såg på två avsnitt igår och det är tre kvar. En bra serie som gick 1991 och det märks vill jag lova 🙂