Jag har skrivit så handen glöder!

Snön har bokstavligen kommit denna veckan. Här ute på landet har vi mer än 20cm snö och frågan är om detta bara är början eller. Idag har jag och grabben varit ute och skottat bort all snön så att man kan komma in med bilarna och gå in i huset. Lagom när man va klar med detta, så kom snöplogen och plogade upp och gjorde ny snövall in till garage uppfarten *grr* hata snöplogar. Men det värsta av allt är att dom sandar här ute på landet. Ge upp säger jag! Barnen som bor här omkring vill åka kälke och pulka i snön och inte i någon jävla sand. Här ute på landet kör man inte så fort så att det skulle behövas sanda. Men men, kommunen eller vem det nu är som har bestämt detta har väl all makt så att säga.

Igår skickade vi julkort till massor av folk. Vi gör samma tabbe varje år. Vi beställer kort på nätet och allt är frid och fröjd så långt, men så glömmer vi att man kan välja färdigtryckta julkort med alla våra namn. Så igår fick jag och sambon och skriva julkort så att fingrarna blödde *ler* tur att man bara skickar så många kort en gång om året 🙂


Annons – texten fortsätter under annonsenJag funderar på fler projekt på nätet nu. Det är så jäkla smidigt att jobba med WordPress, men samtidigt så ska det bli något vettigt av det hela också.

Imorgon (torsdag) är det dags att arbeta igen. Mina VAB dagar är över och sambon får vara hemma resten av veckan om det behövs. Själv ska jag ut och dra tunga burar i snön. Fast nu borde det inte vara några problem iom att butikerna har haft några dagar på sig att få till sina varumottagningar och lastzoner.

Facebook är väl ganska så bra iallafall. Tack vare denna så kan man se vad sina vänner eller kompisar hittar på typ. Nu senast idag fick jag veta att min kusins barn ligger på sjukhuset. Utan facebook hade jag inte vetat det. Om dom inte hade haft blogg förstås. Annars så ser jag ingen fördel med facebook. Bara en jäkla massa spel och jag som hatar att spela på datorn.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.