«

»

Feb 04

Hittade en bra torrentsida!

Så jäkla skönt att det är torsdag, det betyder att det snart är fredag och då är det äntligen helg! Den här veckan har varit katastrof på jobbet.. Allt som jag gjort har gått galet känns det som. Fast det betyder egentligen inte att det har gjort det utan det har mer strulat för mig. Börjar det göra det så håller det i sig resten av veckan. Hoppas bara att det inte blir någon grande finalé av det hela imorgon, för då får jag psykbryt! Trust me!

Ikväll var det egentligen revyrepetition. Men eftersom sambon skulle ha jobbmöte så stannade jag hemma och tog hand om våra barn istället. Kan väl erkänna att det inte händer allt för ofta, tyvärr. Det är oftast jag som kommer hem sent på kvällarna, är borta på helgerna osv osv. Så sambon får faktiskt dra ett stort lass. Men imorgon ska vi faktiskt hitta på saker tillsammans, vi ska på revy. Nice! Fågelbajs!

Äntligen verkar jag ha hittat en kanonbra torrent sida på nätet. Så jäkla skönt! De andra sidorna jag varit medlem i har tyvärr lagts ner och jag ger inte så mycket för thepiratebay.org. Satt nu ikväll och kollade in på torrentsidan och insåg att de hade en hel del nice grejer!

På lördag börjar melodifestivalen igen. KUL!