Dec 11

helvete snön är på gång…

Jäklar har precis hört att snön är på gång. Nu måste jag sätta på vinterdäcken på min andra bil, Volvon. Jag hatar snön när jag jobbar. Den ställer bara till problem när man ska lossa på olika ställen. Men jag vet det är ju alltid så här under ett par månaders tid varje år, så det är väl egentligen bara att acceptera. Fördelen med snön är att det lyser upp i mörkret, speciellt här ute på landet där jag bor.

Idag är det fredag då är det myskväll. Det har min son bestämt. Varje fredag och lördag ska vi sitta i soffan och titta på tv, äta chips och mysa med varandra. Det är UNDERBART!


Annons – texten fortsätter under annonsenJag måste erkänna att jag mer och mer sitter på Facebook. Varje dag loggar jag in och ibland skriver jag något där. Men fortfarande vet jag inte riktigt va jag ska ha skiten till. Men alla finns där så det är väl bara att inse att man måste också  finnas där för att synas.

Ikväll kollar jag på IDOL. Har inte följt detta program. Men jag måste säga att dom är bra. Men bäst är CALLE, vilken jävla röst han har och varför har man valt denna smörjlåt som vinnarlåt? Varför inte en riktig rock´n´roll låt. Det skulle vara mycket roligare och passa bägge två bättre.