«

»

Dec 02

Halkan slog till ordentligt!

Så slog halkan till idag och jag lovar det va många som halkade på vägen upp mot Stockholm idag. Redan någon kilometer från Vagnhärad/Trosa låg en bil upp och ner i diket. En ”firmabil” så jag är inte förvånad, dom kör som idioter. Längre upp vid Järna avfarten stod en bil på ett väldigt konstigt sätt, halvvägs över ett räcke. Folk kör som sagt inte efter väglaget utan istället kör dom som ”det händer aldrig mig… eller jag har ju bra vinterdäck…” halkan kan du inte lura, den kommer när du minst anar det. Själv tog jag det som vanligt lugnt men det har väl med att jag kör på sommardäck fortfarande.


Annons – texten fortsätter under annonsenEtt av Juris projekt, Scandinavian Cookbook går bra. Idag va han på banken och hämtade ut en halv förmögenhet *s* av folk som köpt hans kokbok via nätet. Jag rekommenderar verkligen hans kokbok, det är riktigt bra. Det andra projektet han driver är blogg-nyheter.se, vilken är en pingtjänst för oss som skriver blogg. En nystartad tjänst som jag tror mycket på om han bara får den tid han behöver. Layouten suger, men det är ju inte det viktigaste 🙂

Själv ska jag försöka få tummen ur min röv och sätta mig och göra klart mina projekt, men det är samma sak här. Tiden räcker lixsom inte riktigt till. Just nu är det väldigt mycket att göra på jobbet, men det brukar vara så strax innan jul. Sen i januari brukar det lugna ner sig ordentligt.