Ge mig kraft att orka denna gången!

Idag blev det en lång arbetsdag, 14 timmar bestämt. Det va länge sedan man hade sådana arbetsdagar. Jag har faktiskt inget emot att jobba så länge, bara man får pröjs. Tyvärr så är ju inte chaufförslönen något att hänga i julgranen precis. Men alla extra pengar man kan få är ju ett plus. Dagens körning bestod av en resa runt Roslagen med start i Åkersberga och med mål uppe i Österbybruk. Därtill passerade jag Yxlan, Norrtälje, Rimbo, Edsbro, Rånäs, Hallstavik, Herräng, Hargshamn, Östhammar och Öregrund. 55 mil blev det totalt idag. Underbart! Jag älskar att köra långt och detta passar mig perfekt. Den ända nackdelen är att jag inte ser min familj (främst mina barn) då de sover när jag kommer hem.

Igår fick jag hem filmen ”Det mesta och bästa med Rober Gustafsson” 5 timmars humor med Robban. Kan det bli bättre! Knappast, ska försöka sätta mig en kväll och kolla på denna film.

Just nu har webbhotellen kampanj på .SE domäner så i helgen registrerade jag domänen, stockholmsrevyer.se. Tanken är att jag ska skriva om alla revyer som finns i Stockholmsregionen. Målsättningen är att det ska finnas recensioner, bilder, datum när evenemanget äger rum osv. Idag är det så svårt för oss Stockholmsrevyer att nå ut till media och kanske kan detta hjälpa en liten bit på vägen. Nu ikväll hittade jag ett wordpress tema som jag ska använda mig av. Ska bara sätta mig sedan och jobba lite med sidan också, men det får bli helgprojekt.

Eventuellt kommer jag att registrera flera domäner, har lite ideér… Det gäller bara att hinna med och förverkliga dom. Oftast har jag en idé och sedan när jag väl ska göra projektet så orkar jag inte eller tappar lusten. Det är lite synd faktiskt..


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.