Sep 27

En dag i Stockholm

Helgen är snart till ända för denna gången, och det har varit en riktig kostsam och trevlig helg måste jag erkänna. Först detta med bilinköpet igår. Jonathan han är så stolt, han har lärt sig säga Mazda så idag har han väl sagt Pappas Mazda 511 gånger känns det som *myser* barnen är för underbara bara 🙂

Igårkväll hade jag kraftigt fel om Här är ditt liv personen. Men vilken bra gäst han hade fått tag på. Jan Eliasson, jag va hundra på att det skulle bli tråkigt, som när Svennis va där. Men Jan hade humor och det va ett väldigt lättsamt program. Men nu hoppas att dom tar någon tjej nästa vecka och varför ska dom ta gamla stofiler, det finns ju för f*n folk i 30-års åldern och uppåt som jag/vi är nyfikna på…

Efter programmet kollade vi på Johan Falk ”GSI” grymt bra film. En av de bästa svenska filmerna på länge. Nu ikväll ska vi se Johan Falk ”Vapenbröder” hoppas på lika bra film. Vi har hamnat i svenska serier såsom Beck, Wallander, Falk, Irene Huss mfl. jäkligt bra svenska filmer allihop.

Idag har vi varit inne i Stockholm och gått. Gick och tittade lite i affärer och käkade på en av Stockholms alla Mongoliska restauranger. En helmysig dag inne i Stockholm. Vi avslutade dagen med att köpa en grön traktor och en docka med säng till barnen som dom så gärna ville ha sedan läääääänge tillbaka.

Nej nu är det Johan Falk dags. Sedan sovdags klockan 03.45 ringer väckarklockan för en ny arbetsvecka med ICA och allt annat….

Förrlåt glöm inte att besöka min bästa vän och kollega Juris nya IT-tjänst, blogg-nyheter.se, den är dock under uppbyggnad men kommer att bli grymt bra när han gör den klar och får tummen ur röven så att säga….