«

»

Jan 19

Bra med gratis fax på nätet!

När jag kom hem idag så hade jag fått ett mail från försäkringsbolaget där man talade om att mailet innehållande de inscannade skaderapporten inte hade fungerat klokt. Utan att jag istället måste skicka in uppgifterna igen antingen via mail, fax eller snigel-post. Hade då för mig att jag läst på nätet om att det fanns en gratis tjänst där man kunde skicka fax till hela världen. Letade snabbt upp sidan och gjorde om mina inscannade bilder från jpeg till tiff-format och därefter gjorde jag om dessa till PDF-format i indesign. Gick smidigt som fan. Sedan var det bara att gå in på MyFax och skicka iväg dom till Trygg-Hansa. En timme senare fick jag mail från MyFax att papprena kommit fram som dom skulle 🙂 fan va smidigt!

Ikväll har jag också gjort klart en annons för Huddingerevyns räkning som ska ut i Mitt I Huddinge om någon vecka. Skickade över en pdf-fil med annonsen till Rolle och Eli som sitter med i marknadsföringsgruppen för att se va de tyckte om annonsförslaget. Alltid bra att se sånt från fler än ett par ögon! Senare ikväll ska jag försöka sätta mig ner och påbörja årets programblad till Huddingerevyn. Har lite ideér som jag ska testa i år som inte vi haft tidigare år. Lite special iom att revyn firar 15 år i år.

Man ska aldrig räkna med att få en bra dag inom chaufförsyrket. Det har jag förstått sedan länge. Idag var den en sådan dag jag låg riktigt bra till. Allt flöt som bara den, jag låg före med cirka 1 timme mot tidsfönstret så jag började se ljuset i tunneln så att säga. Ja, alltså komma hem riktigt tidigt idag. Men så sista kunden – där sket det sig kraftigt. ICA folket hade idag möte vilket gjorde att jag fick vänta 1 timme innan mitt gods va klart och där sprack den tiden. Jaja det är bara att inse att det inte är någon ide att försöka komma hem tidigare än vad man ska….