Maj 07

Bloggen börjar ge mig lite pengar :-)

Solen skiner och det är underbart väder ute. Gick ner en runda till stan idag och där var det motorcykelns dag eller nåt liknande. Ett par hundra motorcyklar stod längs hela torget och folk gick runt och tittade på dessa skapelser. En del va hemmabyggen men de flesta var vanliga mc.

[ad code=2]

Pratade idag med våra goda vänner Pernilla och Niclas från Stockholm angående om att träffas en helg och hitta på något skoj (Gröna Lund eller liknande). De hade då tänkt att åka på bakluckeloppisen ute i Täby inom kort. Bestämde då att jag ska hänga med och sälja. Lite roligare att stå jämte några än att stå själv.

Idag köpte jag på mig ytterliggare en domän (adress som du skriver i webbläsaren). Så nu äger jag följande domäner

 

  • WIGSTROM.SE – min privata blogg där jag skriver om sånt jag är intresserad av.
  • BAKLUCKELOPPISEN.SE – en sida som handlar om bakluckeloppisar i Sverige.
  • HUDDINGEREVYN.SE – revyn där jag medverkar i.
  • TROSAREVYN.SE – revyn som jag driver.
  • VASTERLJUNG.SE – en adress där jag inte har bestämt vad jag ska göra med ännu.
  • STOCKHOLMSREVYER.SE – en adress där jag inte har bestämt vad jag ska göra med ännu.
  • RUNTUNATRÄDGÅRDSFÖRENING.SE – en adress som jag äger och har under min webbserver men som jag inte driver.

Under några av dessa domäner har jag även underdomäner som jag jobbar med eller leker med. Vissa saker kommer eventuellt att bli något av andra saker är mer sånt jag testar mig fram på. Numera jobbar jag alltid i WordPress och tycker detta är det bästa publiceringsverktyget som finns på marknaden.

Den mest besökta är självklart bloggen med cirka 4000-6000 sidvisningar i månaden och mellan 1400-1800 unika besökare varje månad beroende vad jag skriver om. Det tycker jag är ganska så bra med tanke på att jag i stort sett bara skriver privata saker (även fast jag numera ibland skriver lite tips) tack vare dessa besökare börjar jag också tjäna lite pengar på bloggen tack vare alla annonser som finns på sidorna.