Sep 05

Betala med kort och Spionuppdrag

Söndag betyder för många att få sova ut. Inte här inte. Våra barn har uppenbarligen inte lärt sig ordet sovmorgon. Iallafall inte idag. Grabben vaknade vid 7-tiden och tyckte att det va dags att stiga upp, som tur är så finns det barnprogram. Men har man otur så tycker grabben att dessa är tråkiga och vill hellre komma in och snacka med sin mamma och pappa. Så var det idag! Så efter en liten stund var det bara för mig att pallra mig upp och fixa med frukost och inse att dagen blir lång.

Va gör man då långa söndagar? Jo, min första tanke va att plocka bort färgen på plasttaket och sedan eventuellt försöka få upp dessa igen. Men se, det han jag inte med. Barnens farmor kom förbi på sin motorcykel till barnens stora glädje. Så lite fika och revysnack. Hon ska eventuellt ta sig in i Huddingerevyn och bli baransvarig.

Dags att återigen ge sig i kast med taket. Hann med tre stycken innan det var dags att åka på Hoppis och Skuttis med barnen. När jag sedan kom hem blev det inget mer arbete med taket och nu återstår fyra tak till att göra….

Under kvällen har jag suttit och försökt få ihop en fullt fungerande VISA/Mastercard funktion till Huddingerevyn med hjälp av Paypal. Har väl fått en del att fungera, sitter nu bara och funderar på hur i helvete vi också samtidigt ska få reda på att biljetter är sålda till evenemanget. Det kanske jag får reda på, på en gång, men det är ju det jag inte vet? Ska testa och se. Men fram tills dess återstår en hel del pillande med script för att få det att se klokt ut. Det va fan inte lätt, så när detta väl fungerar sen hoppas jag att många betalar sina revybiljetter via VISA/Mastercard.

Ikväll ringde dom från spionföretaget igen och ville att jag skulle ta på mig lite nya uppdrag i Stor-Stockholmsområdet. Så det va bara att boka in några nya uppdrag och sätta på mig rocken, hatten och spionglasögonen.