Barnen är sjuka…

Det har inte blivit många timmars sömn inatt. Josefine har vaknat femtioelva gånger och varit ledsen. Hon är är fökyld, näsan rinner och febern gör sig påmind. Hon blir lite ynklig när hon är sjuk, vilket alla blir. Fast som förälder så blir man så hönsig när ens barn blir sjuka.  

Jag lär nog bli hemma hela veckan ser det ut som. Ska då passa på när barnen sover att plugga lite revytexter som jag ska göra i Trosarevyn. Ska också försöka sätta mig ner och göra klart Trosarevyns hemsida. Det finns lite att pyssla med där så att säga.

Bokade idag in en servicetid till vår ena bil, Volvon. Ringde Bilia i Södertälje och fick en tid på fredag. 2 timmars service kostar 4800 kronor. Det är jävligt dyrt vill jag lova. Men det måste göras. Speciellt med tanke på att jag kör drygt 100 mil i veckan med den bilen, och jag vill inte vara med om att det ska bli som med vår gamla bil, Passaten.

Nej nu ska jag snart steka pannkakor i mängder. Sonen älskar pannkakor och det är bra att frysa ner sånt. Han vill gärna ha en pannkaka innan han somnar på kvällarna!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.