Jan 13

Komplicerat som bara den!

Mina nya hörlurar och mikrofon är inkopplad i datorn för tillfället. Har ikväll spelat in mig själv med hjälp av programmet Audacity 1.3 B. Ett kanonprogram som är helt gratis där du kan mixtra med all sorts ljud. Har läst och sjungit in mina revytexter om och om igen. Tyvärr kan jag inte riktigt ta i då barnen sover och en pappa vill ju låta sina barn få sova sent på kvällen… Det som är bra är att jag nu kan lyssna på mig själv om och om igen och det är för mig det bästa sättet att lära mig in texter. Alla har vi olika sätt!

Onsdagar betyder lång arbetsdag. Börjar redan klockan 07:30 och slutar runt 20:00. Men det är helt OK. Det är ju jag som vill ha det så. De andra arbetsdagarna är något kortare, dock inte så mycket. Men jag är tacksam för det. För nu när det är revytider i Sverige så befinner jag mig väldigt lite hemma. Antingen så jobbar jag eller så står jag på en revyscen.

Apropå detta med revyscen så är det ganska så exakt ett år sedan som Trosarevyn hade världspremiär. Det va en fantastisk rolig tid, tyvärr blev det ingen Trosarevy i år, men jag vet att jag kommer att dra igång den igen. Frågan är bara när? Den gamla ensemblen kör sitt race (Cabaré au lai)  så när det blir dags att dra igång så ska jag ge mig ut och leta rätt på eventuellt nya aktörer.  Som det ser ut nu så kommer jag att dra igång det hela med en annan person när vi väl gör det. Men som sagt vi får se när detta sker. Just nu är det Huddingerevyn som gäller till 200%

Hörde en riktigt bra låt på radion idag och lyckades hitta den på Youtube.