Maj 13

Jag hoppas jag klarar det…

Sista arbetsdagen denna veckan. Känns skönt, är rätt sliten nu efter att mobilen väckt mig varje morgon eller om man nu vill hellre säga natt klockan 03.35. Men jag börjar hellre tidigt, avskyr bilköer och det är lättare att få övertid vid tidig start på morgonen.

Åkte ner till en husvagnsfirma i Sollentuna idag för att köpa en ny strömbrytare till husvagnen. Men dom va totalt ointresserade av att hjälpa mig och det kändes som de inte trodde att jag hade husvagn på grund av min ålder, så jag lämnade stället lite smått irriterat. Nere på nästa husvagnsfirma fick jag lite bättre respons. Även fast denna firma inte är kända för bra support (enligt husvagnsforum.com) köpte iallafall en strömbrytare hos dom. Blev också en dunk husvagnstvätt (Globex80) så innan semestern ska vår vagn få en utvändig tvätt som varje år.

Som jag skrivit tidigare så ska jag lägga mosaik i vagnen och idag åkte jag ner till Norfloor och köpte kakelfix och fogmassa. Jag ska ärligt talat erkänna att jag börjar bli nervös för detta jobb. Kommer jag att fixa det? Har sökt massor med information på nätet och det verkar inte vara så svårt, men man vet aldrig. Ska ge mig i kast med detta under nästkommande vecka. Imorgon (läs lördag) hade jag tänkt påbörja spackling och målning.

Ja i helgen ska vi försöka hinna med så mycket vi bara kan. Blir ju så när jag jobbar långa dagar i veckorna och sambon är hemma och tar hand om bebisen och sedan våra två andra barn. Hann idag med att köra en gräsklippning (vilket verkligen behövdes!) så nu är premiären avklarad. Firar detta med en whiskey *mums*

Ska också i helgen köpa hyllplan a´la Elfa till våra garderober. Coop säljer dessa billigt så en runda till Södertälje får det allt bli. Ja och sedan en klassiker – Återvinningen så klart.

[ad code=2]