Husvagnsrenovering del 3

Den här veckans all ledig kvällstid har jag tillbringat uppe hos husvagnen som står hos Freddes Bil & Allservice. Här har jag fogat mosaik och målats. Tyvärr är det så att jag måste måla väggarna och dörren ungefär tre gånger, vilket gjort att jag kunnat måla en gång per dag på grund av lång torkningstid. Så förhoppningsvis ska jag snart vara klar. Imorgon räknar jag med att dra den sista rollern i vagnen, sedan är det bara att finlira med en liten pensel. Ja, det är inte så lite heller utan ganska så mycket om jag skriver så. Men fan det blir skillnad jävlar i min lilla låda. Nu ikväll när jag kom hem gick jag igenom vad jag ska försöka köpa in till husvagnen nu när skattepengarna kommer. Blev en diger lista med allt från plastglas till rullgardiner. Dessa saker tänkte jag försöka handla hos campingvaruhuset.se (genom att åka till deras fysiska butik) om inte så är det husvagns-svensson som kommer att få ta del av mina pengar.

Snart så, ja på fredag då sticker jag mot Tallinn. Fy fan va jag längtar. Här ska det sittas på däck och dricka öl och njuta av solen medan båten åker genom Stockholms skärgård. På kvällen blir det relax i bubbelpoolen och bastun. Sen blir det självklart karaoke och dans. Så ikväll har jag skrivit ut vår biljettbokning.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.