En veckolista är bra att göra…

Något som jag gjort under många år är att skriva en veckolista. Det är en lista på saker som jag bör göra under veckans lopp, ibland hinner jag med allt och ibland är det några saker som inte hinns med. Speciellt bra är det med att göra en lista nu när jag arbetar så mycket som jag gör. Oftast är jag borta mellan 12-15 timmar varje dag och då inkluderar detta resvägen på 90 minuter. Så när jag kommer hem på kvällarna vill jag vara så effektiv som möjlig.

Den här veckan hade jag skrivit upp att jag skulle köpa hem saker målarsaker till husvagnen, detta hann jag med under min arbetsdag. Åkte upp till XL-Bygg i Märsta där min bror jobbar och handlade av honom. Så nu kan jag stryka det. Mer på listan va att tömma ur vattnet i akvariumet vilket också är gjort ikväll. Så nu har fiskarna fått det bra igen. Ren ruta och nytt fräscht vatten. Inte illa pinkat. Brukar försöka rengöra akvariumet varannan vecka.

Har också ikväll hunnit med att bära in ALLA kassar med barnens kläder (storlek 50 – 110) som legat ute i förrådet. Nu ska här sorteras. En del ska säljas på Tradera, en del på bakluckeloppis och en del ska sparas till Joline.

Garderoberna i vår hall har jag också gett mig i kast med. Behövde dels flytta om hyllorna och dels sätta in fler hyllor. Så  nu har Joline fått en helt egen garderob. Sen har vi fixat i ordning så att husvagnstäcken, lakan ligger på ett ställe osv.

Ja när det gäller husvagnen så blev det inget gjort idag. Ska försöka under morgondagen ge mig iväg upp till den och måla på en gång till samt maskera där det inte blev gjort i förrgår. Den lilla penseln ska också få arbeta med färg. Finns många ställen där rollen inte kommer åt i en vagn.

[ad code=2]

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.