Jul 06

Det går två liter på tre personer

Fan vilken skillnad det är när man går upp tidigt på morgonen än att ligga och dra sig. Föredrar i och för sig det sistnämnda, men idag blev det tidig uppgång på grund att barnen råkade spilla ut dricka på vardagsrumsgolvet när de satt och kollade på morgon-tv.

Förrutom att torka upp dryck från golvet har vi plockat ut nästan allt som ska till husvagnen det är inte lite grejer och det är en stor logistiklösning för att få in fem personers packning i en husvagn. Men som alltid så verkar jag ha koll på detta 🙂 Det ser till och med ut som att vi i år har mindre saker med oss än tidigare år, men det kanske är för att vi har lärt oss ungefär hur mycket som görs av med under en semestertripp.

Det blev också idag en runda till soptippen. Glömde i all hast massor med saker sist, men nu är de kastade och förrådet börjar faktiskt lika mer och mer ett förråd, eller något man kan gå in i. Efter soptippen ville barnen plocka jordgubbar och bor man på landet som vi gör där närmsta ”bonde” har självplock på jordgubbar så är det väldigt svårt att låta bli. Två liter som vanligt vilket också tog slut på en gång när vi satte oss vi bordet och hade detta till efterrätt. Jordgubbar är för jävla gott alltså 🙂

Nu ikväll har vi sytt klart de sista omtagen till gardinerna i husvagnen och varit ute och limmat upp kardborrband som ska hålla uppe dessa omtag. Räknar med att dessa ska vara torra och klara imorgon.

[ad code=2]