«

»

Jun 14

Ockerpriser på Caravanhallen


Första arbetsdagen denna veckan och nu börjar jag få struktur över hur mina arbetsdagar kommer att se ut. Pratade nämligen med vår chef som planerar vad man ska köra för något, och nu ser det ut som om jag får en fast schema igen. Eller ja, schema? man vet ju aldrig när man slutar men iallafall.

Måndagar, onsdagar och fredagar kommer jag att köra grönsaker på förmiddagen inom Stor-Stockholmsområdet till COOP butiker. Därefter kör jag för vår lokala transportledare. Startar 05.30 i Stockholm.

Tisdagar och torsdagar kommer jag att köra för kunden Axfood. Det betyder att man kör till pressbyråer, små butiker etc. Mycket inbärning men det funkar.. Startar 04.30 i Stockholm.

Idag var jag nere på Caravanhallen i Södertälje för att kolla på positionslyktor till husvagnen. Tyvärr så va dom grymt dyra (139kr) och jag har inte lust att betala ockerpriser när jag kan köpa samma lyktor på Mekonomen för 59 kronor istället. Så det blir till att dra en repa till en Mekonomen butik under veckan.

När jag kom hem idag fortsatte jag att vara duktig med att fixa på huset. Satte igång att grundmåla fasaden som jag hade fått hem. Tyvärr hittade jag inte mina bockar, har tydligen kastat dom. Va dåliga. Så med lite trallvirke och skruv byggde jag ihop egna bockar. Billigt och bra! Sen var det bara att sätta igång och grundmåla med Cuprinol trägrund V som tydligen verkar vara riktigt bra. Tyvärr är det ett par timmars torktid och jag hade inte fixat plats till de målade brädorna så imorgon får jag fixa en plats och därefter måla klart alla bitar. Borde inte ta så lång tid!

Gick igenom alla papper idag. Måste nämligen skicka in papper till försäkringskassan på VAB-dagar som vi tagit ut. Satte också in lite papper i pärmarna. Så nu ser man mitt lilla skrivbord igen 🙂