Jul 19

Nytt kort på vårt nya hus!

ÄNTLIGEN får jag väl skriva. Nu är huset så gott som klart. Visst blev det fint? Vi är supernöjda med resultatet. Visst det finns lite smådetaljer kvar att göra, men det tar vi efter vår semester.

Det som ska fixas till nu är staketet, ta bort ogräs mellan plattorna
och sätta upp blomlådorna.

Under eftermiddagen åkte vi ner till Trosa för att låta barnen få leka av sig lite i den nya lekplasten som dom byggt upp nere vid hamnen. Jag lovar barnen älskade denna lekplats. Som dom åkte rutchkana och sprang mellan alla saker. Själv passade jag på att gotta mig lite i solen och njuta av ledigheten från husprojektet. Avslutade sedan kvällen nere i Trosa med att köpa tre kulors Trosa glass på Fyren. Tyvärr gjorde jag misstaget att ta grädde till detta, den smakade fan inget vidare. Vill inte veta va dom gjort med den…..

Imorgonbitti (läs tisdag!) ska vi besiktiga husvagnen i Södertälje. Det ska inte vara några problem med den anser jag. Allt ska vara i tipp topp skick. Men man vet aldrig när det väl kommer till kritan. Nu är det bara att hålla tummarna. Självklart ska jag också passa på att låta dom ta ett gasoltest när jag ändå är där.