Långt ifrån semester eller?

Att ha semester och måla om huset är INGEN semester. Det vill jag till att börja med skriva. Imorse ringde väckarklockan mobilen klockan 06.00. Det va bara att stiga upp och dricka en kopp kaffe och slänga sig i arbetskläderna. Ut på altanen och riva ner taket innan solen stekte allt för mycket. Därefter har dagen gått nästan ett i ett. Målning av kortsidor, långsidor, tvättat altanen, påbörjat målningen av altanen, maskerat runt fönster och dörrar, påbörjat grundandet av fönster och dörrar.

Men mitt på dagen stod jag inte ut. Jag måste få svalka mig. Stoppade in barnen i bilen och for ner till Trosa havsbad där vi träffade på farmor som lånat vår husvagn. Efter ett par timmars lekande på stranden och i vattnet var det så dags att åka hem och fortsätta arbetet.

Men först åkte jag förbi XL-bygg här på orten, men de kunde inte hjälpa mig med en provbrytning av den vita färgen. Så ner till färgaffären där man va betydligt mer hjälpsam. Det slutade med att jag köpte hem 5 liter stockholms vit, som vi ska ha på knutarna och runt fönster. Det blir görsnyggt!

Imorgon kväll lägger jag upp lite nya bilder från projektet… Se och tyck!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.