Jag saknar min son väldigt myket!

Idag hade jag bestämt mig för att klippa gräsmattan. O jävlar va det gjorde ont i min häl. Men jag stretade emot och såg till så att gräsmattan blev klippt iallafall. Men det va en pärs. Svetten rann och hälen ömmade. Så resten av dagen blev väldigt lugn. Åkte ner en runda till Vagnhärad för att försöka hitta Nitor Färgbort. Men dom hade inte detta i lager, utan istället fick jag köpa ett liknande medel, som verkar vara lika bra.

Så i eftermiddags la jag mig på alla fyra utanför vår dörr och började pensla de markstenarna som hade fått färg på sig. Det tog sin lilla tid. Det va ju tyvärr inte bara en sten som blivit färgad. Dripp dropp dripp dropp lät det väl från penseln när jag vi målade. Imorgon ska jag återigen lägga mig på marken och försöka ta bort färgen då det skulle ligga på i upp till 24 timmar. Spännande och se resultatet. Jag vill se det positivt!

Idag pratade jag med sonen som är kvar nere i småland hos mormor och morfar. Fan va jobbigt det är när man hör honom säga att han saknar mig och att han va lite ledsen igår. Jag fick faktiskt tårar i ögonen. Jag längtar såå mycket efter honom. På fredag åker vi ner och hämtar hem honom!


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.