Jag hoppas att slippa bilköer nu!


Snacka om att det har blivit sommar. I love it! Så här skulle jag vilja ha det året runt. 25 grader varmt. Men då får jag flytta utomlands och det har jag inte lust att göra för tillfället.

Såg att jag inte uppdaterat på ett bra tag sedan 🙁 mycket beror på att vi har fullt upp här hemma med att fixa till vårt hus. Projektet är ganska så stort för oss och eftersom jag inte har målat om ett hus och bytt fasad innan så tar det lite tid. Fick också nu inse att projektet med att bygga om altanen i år, förblir en tanke. Tiden hinner liksom inte riktigt med. Mycket handlar om att vi vill hinna klart allt innan vi drar iväg på husvagnssemester. För att hinna med allt så kommer vi under midsommarhelgen lägga en stor del av tiden till att dricka öl och vin nej jag menar sätta upp fasad. På måndag har jag tagit ledigt för att kunna plocka ner altanens tak, grundmåla lite mer fasad och tömma carporten. Finns det någon som vill hjälpa till kostnadsfritt. Välkommen, jag bjuder på mat!

På arbetsfronten har jag numera börjat köra mer och mer för Axfood Snabbgross räkning. Något som jag verkligen trivs bra med. Visst viss inbärning förekommer, men det är inget jag stör mig på. Jag kör mestadels på Roslagen och jag gillar denna delen av Sverige mer och mer. Grymt vacker miljö med kusterna, öarna och allt där uppe. Ska dock bli spännande imorgon (läs idag torsdag!) då många Stockholmare ska åka upp till roslagen. Har hört skräckexempel på bilköer upp till fem timmar. Måtte det vara lugnt på morgonen!

Idag va jag inne på WN (webmaster network) och läste lite i forumet. Läste då att WordPress (det publiceringsverktyget jag använder mig av) har uppdaterats till 3.0, så nu sitter man med den senaste versionen och den verkar vara grymt bra.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.