«

»

Jul 04

Jag föll från stegen idag….


Shit vilken arbetsdag det blev idag, svettigt om inte annat. Det började med att vi imorse åkte till soptippen med allt bråte som låg här hemma. Bland annat så blev vi äntligen av med våra gamla stentrappor – Yippie jaj-ja  yippie!!! Helt plötsligt har vi en STOR carport igen där vi får plats med våra bilar.

Nästa projekt som stod på dagens agenda var att flytta på husvagnen. Kopplade på denna på bilen och drog iväg till dagisets parkering. Så nu får den stå där och vänta på att komma hem igen imorgon. Att ha en husvagn på sin tomt kan vara ett elände ibland. Den tar som sagt en hel del plats…. Nu hoppas jag bara inte kärringen på andra gatan ska börja gnälla för att vi ställt vagnen däruppe. Men man har ju rätt att få stå 24 timmar på ett ställe.

Sen var det dags att börja tvätta carporten. Eftersom jag kör med ammoniak så satte jag på mig munskydd och skydds glasögon. Vill gärna inte ha skiten på mig. Att tvätta en carport tar sin tid. Mycket skit (avgaser o allt) som lägger sig på väggar och tak. Men nu är det så gott som rent. Efter detta tog jag tag i fasadrivandet igen på kortsidan där husvagnen stått tidigare.  Det tog sin lilla tid vill jag lova, sen gjorde det inte sämre att jag och stegen ramlade ner.. Det gjorde jävligt ont. Grannarna kom springades i all hast…

Nu ikväll är vi precis hemkomna från våra grannar, Johan och Annette där vi har grillat, skrattat och kollat lite på Huddingerevyns DVD.

Imorgon, söndag ska vi återigen ge oss ikast med huset. Tvätta klart det sista, laga fogar, grundmåla de sista fasadbitarna och skrapa. Sen nästa helg är det ÄNTLIGEN dags att MÅLA huset. Det ser jag fan i mig fram emot!!!


en underbart skön låt som man blir glad av…