«

»

Jun 28

Halva priset på däck! Det blev 2!


Vilken sommar vi fått hittills. Hoppas nu bara den håller i sig tills industri semestern börjar. Jag vill gärna ha mycket sol och bad då, även fast vi har en massa inplanerat i vårt späckade semesterschema. Låter tråkigt? Nja, inte direkt… Vi vill ju se och göra så mycket och vi trivs med fullspäckat schema.

Helgen är över och idag har jag varit ledig. Eller ledig är väl att ta i. Jag har fan i mig slitit som en gnu här hemma. Började redan klockan sju imorse med att hämta hem en släpkärra som jag fyllde med råge med gammal fasad och annat skräp som låg i vägen. Därefter körde jag bort all vår plattstenar som vi hade i carporten och la på ett nytt ställe i trädgården. Tungt som fan. Tur att skottkärran fanns! Därefter ner till sopstationen och tömma släpkärran och bilen som jag också hade fyllt…. På vägen tillbaka blev det en mumsbit på byns hamburgeri.

Väl hemma var det dags att slutföra arbetet med fasaden. Eller ja, det finns en sektion kvar som jag inte kommer åt ännu pga att vår husvagn står vid den väggen. Nåväl! Detta tog sin lilla tid vill jag lova. Mäta, såga, ta bort spik, spika i ny spik, slå sig på tummen, sätta på ett plåster, svära över att plankan inte vill hänga kvar där jag vill att den ska vara, upp på stegen igen, ner från stegen och så vidare…  När väl detta va klart kunde jag pusta ut en stund och faktiskt få vara lite stolt!

Däckfirman har kampanjvecka denna veckan. Halva priset på däck! Kunde inte motstå nya framdäck till Mazdan, så det var bara att åka ner till dom och ställa sig i kö. Två nya framdäck blev det och det va väl tur eftersom dom gamla va helt slut. Böter undviker jag helst!

När sambon kom hem påbörjade jag arbetet med att skrapa lite mer på carporten. Så nu börjar den faktiskt bli färdig! Skönt som fan, det innebär att jag vi kan börja måla carporten. Ska bli spännande och se om det blir som vi tänkt oss.

Klockan 20.00 va arbetsdagen slut för idag. Lotta på Liseberg ville jag inte missa. Gillar ju allsångsprogram. De tillsammans med jordgubbar är aldrig fel.