Aug 11

Färgen försvann i ett nafs..

Ja det är bara att konstatera, jag blir hemma hela veckan ut på grund av min fotskada. Hade hoppats på att kunna gå tillbaka till jobbet tidigare, men den värker fortfarande. Ända fördelen nu är att den inte är svullen och så mycket färgad längre. Jag försöker in i det minsta att gå på hälen, det kanske är det sämsta men vafan det gör ju ont. Det jobbiga är att det värker i mina tår när jag går långt. Eller långt? till brevlådan typ!

Idag har jag varit iväg en runda och sysslat med Mystery Shoppers uppdrag. Hade fyra stycken som jag va tvungen att avverka idag. Så nu blev det lite klirr i kassan trots att jag inte arbetar på mitt vanliga jobb.  Passade också på att åka runt till diverse målarbutiker, k-rauta, öob osv för att leta efter Nitor Färgbort. Men ingen hade dom hemma på lager. Vet egentligen inte om det behövs?

För imorse när jag vaknade satte jag mig ute på vår framsida med en stålborste och började gnugga utav bara helvete på de fläckarna som jag lagt SLIPOX färbortmedlet på. O se, vips så blev det faktiskt en skillnad. Färgen försvann faktiskt, trott eller ej. Så imorgon ska jag återigen sätta mig på stenarna och slita vidare som en hund. Fint ska det bli serru….

Nu ikväll satte jag mig ner och påbörjade mitt internetprojekt. Dock hemligt? en så länge. Hittade en förbannat snygg WordPress mall. Tropicala 1.5. Kolla på den om du är intresserad av en snygg mall.