Det är mycke nu….


Det händer mycket nu, eller ja det ska hända mycket nu under en kort period. Ärligt talat så känner jag mig lite stressad. Men försöker att undvika att bli det, svårt när man vet vad man har att göra….

Idag hade jag tänkt att vi skulle sätta upp panelen när jag kom hem. Tjohej säger jag! Klockan 21.00 vill man inte påbörja detta arbete. Speciellt inte när klockan ringer 03.45, så det var bara att konstatera att denna dagen gick åt till att vara chaufför istället för snickare *ler*

Så nu blev schemat lite annorlunda. Imorgon slutar jag tidigt (jag hämtar alltid barnen på dagis torsdagar!) så efter jobbet så borde jag kunna hinna spika upp de 20 brädorna som behövs komma upp. Därefter har jag en hel del kvar att göra. Jag älskar att skriva tidsscheman…

Det ska sågas ut nya fasadbitar till huset, de gamla ska rivas och de nya ska sättas upp sen ska brädorna grundmålas. Därtill ska den gamla fasaden som ska sitta kvar på huset ska tvättas noggrant. När detta är klart är det dags att gå på projekt två. Byta ut panelen på altanen till ny panel samt grundmåla dessa. Därefter är det dags för det stora jobbet – Måla huset. Detta räknar jag dock med att göra någon gång mellan den 10 – 20 juli. Det borde väl fungera tycker jag?

Jo förresten igår fick jag iordning det sista med belysningen på husvagnen. Så nu är den i toppskick för att åka ut på semester med. Gud va jag längtar!!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.