«

»

Aug 10

Dags att börja igen….

Semestern är över för detta året och det är nu dags att ta tag i alla vardagliga sysslorna igen. Ja främst är det arbete som gäller. Började min första dag i måndags och måste säga att det gick över förväntan. Att vara hemma i fem veckor är lång tid för mig (har bara haft max fyra veckor tidigare åren!) men som sagt det var bara att sätta sig bakom ratten så kändes det som om jag inte gjort något tidigare 🙂

Hösten innebär för min del lite småprojekt inomhus. Eller ibland kan det bli väldigt stora projekt. Tidigare år har vi bland annat målat om och gjort ordning badrummet, målat och satt upp panel i hallen (vilket måste bättras på, blir slitet när man har småbarn!) och nu är det dags för vardagsrummet och eventuellt tvättstuga och toaletten.

När det gäller hallen så ska vi kasta ut vår gamla soffa och köpa en ny. Vi håller som bäst på att titta runt vad vi vill ha för någon. Men det lutar åt en ”Divan” iallafall. Ska besöka både IKEA, Mio samt några lokala möbelhandlare för att se vad dom har och vilka priser dom erbjuder. Sen ska vi också måla om i rummet. Den här gången hade vi faktiskt tänkt låta en ”riktig” målare göra detta och vi tar hjälp av ROT-avdraget. Dock har vi inte bestämt färger ännu. Allt är under diskussion och vi räknar med att göra om i oktober. Tanken är också att kasta ut vår gamla bokhylla och sätta in en tv-bänk samt lite vitrinskåp istället. Rummet kommer då att kännas större och trevligare.