Mar 11

Äntligen kan man påbörja ute arbetet!

Snacka om att det börjar bli nice väder ute. Solen har äntligen börjat att värma, snön har nästan smält bort och fåglar och blommor har börjat titta fram igen. I like it!

Idag påbörjade jag en operation städa ute dag. Det handlade främst om att plocka bort barnens alla vinter leksaker. Dessa slängdes upp på vinden. Städade också av altanen och kunde snabbt konstatera att våra ute möbler är allt annat än roliga. Plastmöbler som är trasiga lite här och där. Gäller alltså att i år köpa in en nya möbelgrupp. Hade ju redan planer för detta förra året, men så blev inte fallet. I år är det en stor prioriteringsfråga här hemma. Jag kunde också konstatera att jag måste leta fram efter en burk vit färg och måla barnens utemöbel som ser allt annat än fin ut. Hua!! Men det är just sådana här saker som kan vara ganska så roliga saker att ta tag i nu när solen och värmen kommit för att stanna ?

Ute på altanen står också vår lay-z-spa anläggning och väntar på att få fyllas upp med vatten. Så förhoppningsvis kan jag ta tag i detta projektet under de kommande veckorna. Den ska städas ur och fixas iordning. Sen så ska här bubblas 🙂

Nehe nu är det dags att ta tag i grabbens rum igen. Måste städa bort allt sedan vi målade hans nya rum och säng!