Jul 16

Trasig digitalkamera :-(

Jaha är det inte det ena så är det de andra. Idag gick vår digitalkamera sönder. Eller ja, skärmen sprack så man kan inte se vad man tar kort på. Vilket vi givetvis vill kunna se. Klassiskt fel om man söker på digitalkameror på nätet. Så just nu sitter sambon på SIBA, ONOFF, NetOnNet och Elgiganten och letar efter en bra kamera. Ja, jag bryr mig väl egentligen inte så mycket, det är hon som tar kort. Fruktansvärt mycket kort och har nästan alltid kameran till hands. Så hon får bestämma vad hon vill ha för sort. Jag är inne på en billig och enkel kamera, men blev nedröstad på en gång….

Det blir iallafall till att åka iväg och köpa en innan vi åker iväg på semester, den saken är iallafall klar. Vi vill ju föreviga vår semster som de tidigare åren.

Idag hann vi tyvärr inte med så mycket på grund av kalas och tågresa med barnen i Trosa. Men lite knutar, dörrkarmar och vindskivor blev iallafall målade. Men vi kommer att vara bra mycket mer effektivare imorgon. Men jag börjar som sagt se ett slut på detta gigantiska? projekt. Just nu går jag mest och njuter över hur fint det ser ut så här långt. Sen ska vi bara få till trädgården också som fått tagit stryk under denna period. Gräsklipparen har nog känt sig ensam om jag säger så…