Jul 02

(utan rubrik)


Äntligen helg igen. Shit va tiden går fort alltså. Vi är redan inne i juli och semestertiderna har börjat för många, själv har jag endast EN vecka kvar innan jag går på den välbehövliga semestern. Eller ja semester, det går att fundera på. Återigen har vi mycket kvar att göra med huset och vår tanke är att vi ska måla huset under vår första del av semestern. Ser fram emot detta grymt mycket. Sen ska det bli jäkligt skönt att få komma iväg ett tag….

Idag när vi kom hem så gick vi en promenad runt i området. Blev att vi snackade med lite grannar och bara hade det mysigt. Jag stortrivs med mitt liv här ute på landet. Nu ikväll så kom våra grannar över en liten runda för att bara snacka lite skit. Sånt gillar jag väldigt mycket! Det är bara synd att man inte har någon bira här hemma så man kan ta en över ett snack…

Barnens pool (Bestway pool) sattes upp idag. Snacka om att det kändes konstigt. På den platsen vi den står nu på hade vi förrut vår stora pool och denna som vi har nu är pytteliten. Kontrasten blev rätt konstig. Imorgon ska vi lägga lite trall och se till så att det blir en fin plats för våra barn att leka i.

Sambon passade också på att grundmåla klart det sista så nu är detta klart. Imorgon ska vi köra våra gamla stentrappor till soptippen, jag lånade hem en lastbil för detta idag. Efter detta så blir det att fortsätta att tvätta och skrapa på huset.