Sovmorgon – Glöm det!

Hade väl tänkt mig att få sova ut idag, då jag gärna vill göra detta på helgerna. Anser att jag är värd det då klockan ringer de övriga dagarna runt 03.30. Dock anser inte mina barn att pappa ska behöva sova så länge, eller länge kanske det är när dom idag tände taklampan klockan 07.40, sen va den sovmorgonen förstörd så att säga. Fast samtidigt kan det vara skönt att bara ligga och dra sig en stund istället för att rusa upp och äta frukosten som sambon brukar ordna med.

Idag har vi haft en allmän städdag här hemma. Jag passade på att börja röja i köpmansdisken och där fanns det mycket skit vill jag lova. Det jag letade efter batteritestare och batteriladdare fanns inte där. Men det blev en hel kasse med skräp. När sambon la dottern passade jag och grabben på att åka till tippen och slänga lite tomkartonger.

Nu ikväll har vi kollat på dansbandskampen på tv och haft myskväll. Dock har väl inte kvällen varit allt för kul för dottern som har något skit i sig. Hon har hostat till och från under de senaste veckorna och i eftermiddags fick hon feber och nu ikväll pratade hon med Ulrik! vid ett tillfälle. Jag vet inte va det är men sambon får som det ser ut nu vara hemma på måndag och ta hand om dottern. Tydligen är det något skit som går på dagis då många är hemma och är sjuka eller går på medicin. Hoppas bara att hon blir bra tills nästa helg då hon ska vara med farmor hela helgen. Själv sticker vi till Ullared och Ge-kås och shoppar järnet. Det ska bli grymt kul. Två dagars shopping. Jag har skrivit lista på vad jag ska handla hem. Verktyg, husgeråd, batterier, lampor för att ta några exempel. Vi har laddat med tusentals kronor.

I fredags va jag förbi och hämtade bilderna som fotografen tog på oss i Huddingerevyn. Så igår kväll och idag har jag gjort lite olika förslag på revyaffischen. Finns att beskåda på Facebook. Har också fixat och trixat med foldern. Så jag känner mig faktiskt lite duktig.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.