Dec 27

Sonen är sjuk!

Idag blev jag hemma på grund av min ryggvärk och det var väl tur det. För inatt eller tidigt i morse (läs ingen klocka i sovrummet!) så vaknade grabben av att han hade huvudvärk. Det tillhör absolut INTE vanligheterna, då han är som mig. Jag minns inte när jag senast hade huvudvärk (flera år sedan vet jag!). Nåväl han fortsatte och klaga en stund till, sen fick jag nog och gav honom Ipren. Tog senare på morgonen tempen och då visade det sig att han hade feber. Inte speciellt hög, men den fanns där.

Så idag har han bara velat lega i soffan och vila. Jag har servat honom så mycket jag kunnat med dryck, medicin och det som han velat. Jag är nämligen likadan är jag sjuk så är jag sjukast i hela världen. I eftermiddag gjorde jag våfflor till honom, men precis när de var färdiga så somnade han till en stund. Ville inte väcka honom då, så maten fick han lite senare.

Nu ikväll har vi pusslat, byggt med Lego och bara tagit det lugnt.. Han vill ju bli frisk innan vi åker ner till mormor och morfar i slutet av veckan. Så han får vara hemma hela veckan nu. Tanken är att jag går in och jobbar imorgon (med min mindre värk idag än tidigare dagar!) så får jag vara hemma sedan onsdag och torsdag och ta hand om grabben. Sen får jobbet säga vad dom vill… Mina barn går i första hand!

Idag fick jag också iordning på Huddingerevyns biljettbokning. Jag använder mig av Paypals minicart och paypals olika script. Efter sisådär 40 timmar så fick jag skiten att fungera. Synd bara att jag inte får betalat för detta, ideellt arbete kallas det för. Men nu har vi en fungerande biljettbokning som vi kan använda oss av år efter år och vi behöver INTE anlita oss av varken Nortic eller Ticnet som de andra revyerna gör. Nu sparar vi pengar 🙂