Sista VAB dagen

Shit va denna vecka gick fort. Kändes som det var måndags igår. Nu är det istället fredag och jag kan konstatera att min VAB tid är över för denna gången. Ja, helgen ska ju givetvis passera först, men då är det ju inga VAB dagar att tala om.

Igår eftermiddag åkte jag upp till revyn för att påbörja arbetet med byggandet av årets scenografi tillsammans med några av de andra ur ensemblen. Det kommer att bli bra det här. Men det är mycket kvar att göra såsom att måla om trappor och orkesterbås. Men det får bli först nästa fredag som vi genomför detta….

Under kvällen tränade vi några nummer också, känns som det börjar sitta nu. Mitt problem är att texterna sitter men när jag väl står på scen så kan dom lika fort försvinna ut ur det tomma intet. Begripper inte varför…. *suck*

Idag har jag kollat igenom vilka kläder jag kan tänkas ha på mig i revyn. I år spelar jag mycket vara mig själv figur, eller ja, en vanlig person och då är det bra med civila kläder. Jag spelar också en gammal gubbe i ett nummer och då behöver jag se gammal ut, har fixat det tror jag med hjälp av peruk och glasögon. Får sedan leta lite i revyförrådet. Bilmekanikern är klar och min figur ”Arvid” ser ut som vanligt….

Ikväll blir det slappa framför tvn för att orka ladda inför helgens repetititioner…..


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.