Jan 23

Sand och paket

Ytterliggare en helg är avklarad och nu går det snabbt. Utomhus har det varit relativt skönt väder. Det är nästan så man tror att våren är på väg. Men det är väl omöjligt med tanke på att vi fortfarande är inne i januari månad och det borde vara värsta vintern nu. Jo, snön finns men den försvinner mer och mer (tror jag!)

Idag ringde Fredde på bilverkstan mig. Han har nu bytt bränsleröret mellan tanken och påfyllningslocket. Det va tydligen ett stort hål där. Nere i själva tanken fanns det fullt med sand och vatten. Så den fick han riva ner och rengöra också. Kanske inte så konstigt att bilen gått dåligt vid halv tank, när tanken bestod av så mycket sand. Nu ska han om jag förstod honom rätt gå igenom tändstiften, bränslefiltret osv. för att se om det har blivit förstört i samband med allt vatten och sand. Jag hoppas verkligen att bilen kommer att bli som en ny bil om någon dag. Fram tills dess kommer vi att ha ett helvete här hemma. Sambon får åka buss och jag får försöka sluta tidigt varje dag så att jag kan hämta barnen. Men det handlar om någon/några dagar så det ska väl gå tycker vi.

Idag har vi firat dottern som fyllde tre år på självaste nyårsafton. Hon blev stolt för att hon fick fylla år två gånger på en kort tid. Släkten kom på besök och sambon hade som vanligt bakat massor med goda kakor. I den här familjen blir inte jag smalare iallafall 🙂

Jo, jag blir faktiskt smalare. Iallafall just nu och en period framöver. Perioden stavas H U D D I N G E R E V Y. Som vanligt så har min helg bestått mycket i att stå på en scen och försöka vara rolig med ett manus i handen. Däremellan ska jag också försöka ta några förflyttningar, förlåt danssteg på scenen också. Det ska gå och det kommer att bli bra, som alltid. Premiär den 4:e mars klockan 19:00 så det är en bit kvar tills dess. Hoppas få se just dig i publiken i år. När det gäller texterna så börjar några av dessa sätta sig ordentligt i den lilla hårddisk till hjärna som jag har. Det handlar om att traggla och åter traggla in texterna….. Men detta är detta jag lever för. Ja, inte att läsa texter utan att roa folk på en revyscen.

Imorgon (läs idag, söndag) är det återigen dags att jobba. Förhoppningsvis kan jag nu jobba fem dagar i veckan än jävla bra bit framöver. Det har varit lite väl mycket VAB och sjukfrånvaro från min sida. Men det blir ju tyvärr så när man har två små underbara barn som tar hem saker från sitt dagis för att dela med sig till sina föräldrar.

Angående sjukdomar så hörde jag idag på radion att kulmen av svininfluensan kanske inte är nådd ännu. Först om några år och med flera tusen dödsfall i hela världen. Hmm det kanske är dags för mig att fundera på en spruta iallafall. Jajaja jag får fundera en stund till….

Nu ska jag koppla av en runda med att läsa igenom alla bloggar jag följer och därefter ska jag lägga mig och läsa mina revytexter.