«

»

Nov 19

Revytider hej hej!

Så blev det äntligen helg! Yes! Den här veckan har gått riktigt bra och det har verkligen varit full fart både på jobbet och på fritiden. I måndags var det tandläkarbesök (hade inga hål!) i tisdags hade jag styrelsemöte på dagiset där jag är städchef. I onsdags hade sambon möte och i torsdags var det möte med Huddingerevyn.

Huddingerevyn ja… Jo vi bestämde en hel del, bland annat så beslutades det att vi i år skulle ha en Amerikansk buffé. Sen gick vi igenom lite marknadsföring som vi ska påbörja med nu. När jag senare på kvällen kom hem blev jag sittandes med just foldern som va tvungen att bli klar tills idag. Vilket jag hann med. Tyvärr så kan det skita sig nu iallafall….

Ikväll skickade jag in foldern på tryck till Print24 som vi anlitar oss av. När jag först skulle betala med VISA kortet så strulade det sig ordentligt och det drogs pengar från kontot men ordern gick inte igenom. Pratade med banken som meddelade mig att jag INTE behöver oroa mig, pengarna kommer att komma tillbaka men det kan dröja en vecka dock. Skrev ett brev till Print24 och meddelade mitt VISA kort problem. Sedan gjorde jag om beställningen och får nu istället lösa ut paketet.

Skrev också att jag hoppas att vi kan få leveransen under fredagen då vi ska stå på mässa så på måndag när dom kommer till kontoret hoppas jag att dom läser detta mail på en gång och kör igång tryckprocessen på en gång. Dom har hjälpt oss tidigare i liknande ärenden.

På söndag ska jag på revy. Det blir Knivstarevyn. En i vår ensemble spelar nämligen med i denna revy i år och nu vill se honom på deras scen. Ska bli riktigt kul!

Nej skål på er! En ny whiskey ska hällas upp!