Jan 03

Revytider hej hej!

Sådär då va första arbetsdagen 2011 avklarad och det va med lite sorg jag inte satt i ”min” lastbil idag. Fick köra en modell mickey mouse bil (12 pallars) då min bil inte ville vara med imorse. Först började det med att batterierna va helt urladdade. Men efter diverse försök att få igång den insåg vi att en bärgare vore bättre till hands. Dock lyckades inte han heller att få igång bilen. Det visade sig senare att det va huvudströmbrytaren som hade gett med sig under nyårsafton och således kunde ingen ström komma ur batterierna, som även dom hade blivit urladdade pga detta problem. Men i eftermiddags va bilen åtgärdad och en service hade även gjorts på den. Så imorgon kan jag återigen ratta min ”cirkus” bil (ja, den kallas allmänt så på mitt jobb!)

Idag ringde en tilltänkt kund till revyn för att kolla med detta med revybokningen. Hon hade missförstått hur bokningen 2 för 1 fungerade. Förklarade för henne per telefon och kunde sedan konstatera att jag måste skriva mer utförligare, vilket jag nu gjort ikväll. Hoppas nu att folk ska kunna förstå bokningen, som jag anser vara hur klar som helst. Passade på att ikväll föra över pengar som kommit in på vårat konto till föreningens postgirokonto, så nu ska väl kassören bli nöjd och glad. Jag måste faktiskt säga att jag verkligen gillar paypal. Det är ett enkelt system som funkar väldigt bra. Vilket jag faktiskt inte hade trott från början. Visst finns det saker som jag skulle vilja få till på sidan såsom rabatter, men det har ju inte med just paypal att göra.

Apropå det så har jag ikväll ”designat” en knapp/pins till Facebook för Huddingerevyns räkning. Passade också på att gå in på Fatstatment och beställa en riktig knapp till mig, kostade ju bara 10 kronor plus porto (30 kronor!) men det kan det vara värt. Jag vill testa och se hur det ser ut…

Bokade ikväll biljetter till Årstarevyn. Jag och sambon ska gå och kolla på denna på torsdag. Ska bli kul då vi känner en som både har skrivit texter till revyn och även medverkar på scen.  Senare ska jag boka biljetter till Botkyrkarevyn och eventuellt Gnestarevyn. Jag älskar att se på revyer!